Vervanging bestaande installatie in Lovenjoel

Vervanging bestaande installatie in Lovenjoel

Deze woning uit de jaren vijftig beschikte over een verouderde Viessmann stookolieketel. Met het oog op een besparing beslisten de nieuwe eigenaars om deze verwarmingsinstallatie te vervangen. Ze kozen voor een zuinige en efficiënte condenserende gasketel.
Ons verkoopteam heeft van bij het eerste contact het juiste advies gegeven en samen met de klanten gezocht naar de beste oplossing. Er werd gekozen voor een Viessmann Vitodens 200-W gasketel met aparte boiler om aan de grote vraag aan sanitair warm water te voldoen.
Onze technici hebben de oude installatie met de nodige zorg verwijderd. De bestaande leidingen en schoorsteen werden aangepast aan de nieuwe installatie. Ze plaatsten ook een nieuwe gasleiding, waarvoor we met ons CERGA-label gehabiliteerd zijn.
Na installatie zorgde onze administratie dat de gasteller tijdig geopend werd, zodat verwarming en warm water dadelijk terug voorhanden waren. Onze technieker startte de installatie op en leverde alle noodzakelijk attesten zoals een verbrandings- en keuringsattest af.
Na ontvangst van onze factuur konden de klanten bij Viessmann nog een energiecheque ter waarde van 300€ aanvragen.
Wij wensen hun veel succes met hun nieuwe installatie en zijn ervan overtuigd dat zij een besparing tot 40% zullen doen op hun energiefactuur.

  • Vervanging bestaande installatie

  • Lovenjoel
  • 2 dagen
Contacteer mij

Hoe kunnen we u helpen?

Mijn vraag